Tenismenii din Fălticeni s-au evidențiat la Cupa “Micii Campioni” de la IașiSport

Tenismenii din Fălticeni s-au evidențiat la Cupa “Micii Campioni” de la Iași

       Accesări: 467

Rezultate peste așteptări pentru secția de tenis a clubului “Nada Florilor” Fălticeni, la Cupa “Micii Campioni”, turneu în cadrul circuitului Tenis 10, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Iași.

Evenimentul a reunit la start 50 de copii din Iași, Piatra Neamț, Bacău, Roman, Botoșani și Fălticeni.

Fălticenenii au fost performerii concursului, reușind să câștige majoritatea medaliilor puse în joc (12 din 18 medalii).

Locul 1: Darius Avrămia, Costea Maria, Procovanu Emilia și Lupu Alex.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Locul 2: Matei Moșneguțu, David Suditu, Iustin Andrei, Iasmina Muscă, David Onisei, Ioana Ștefan.

Locul 3: Ștefan Fântânariu, Ana Dumitru, Matei Strugariu, David Buhă.

“Am deplasat la Iași un lot numeros de copii, mai exact 23 de copii cu vârste între 4 și 9 ani. A fost posibil datorită sprijinului primit  de la sponsorii noștri, domnii Andi Stan de la Romfour și Grigore Florea de la Raitar. Țin să le mulțumesc și părinților și nu în ultimul rândul comnului primar Cătălin Coman pentru sprijinul acordat. Rezultatele au fost peste așteptări, copiii au dat dovadă de multă concentrare.”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Shara Gușă a avut o evoluție bună în Cupa EMY la Piatra Neamț

O prestație deosebită a avut Shara Gușă, legitimată la clubul de tenis Select Suceava, la Cupa EMY, turneul FRT organizat recent la Piatra Neamț.

Fălticeneanca a fost pe tabloul principal, favorită numărul 4, După victorii în primul tur și în sferturile de finală, Shara a pierdut în fața Alinei Stan, a doua favorită a turneului.

Shara ocupă în prezent locul 56 în clasamentul național FRT al categoriei 10 ani.

shara_gusa

ȘTIRI