Tenis10 – turneu GOLD la FălticeniSport

Tenis10 – turneu GOLD la Fălticeni

       Accesări: 307

Duminică, 13 martie, ACS ”Nada Florilor”, împreună cu MPG București, vor organiza la Fălticeni cel mai important turneu de tenis de câmp desfășurat până acum în orașul nostru.

”Cu zeci de turnee organizate lunar în întreaga țară sub sigla TENIS10, MPG integrează în sistemul său, începând din acest an, și clubul fălticenean. În urma rezultatelor pe care copiii noștri le-au avut atât în turneele organizate de Federație, dar și în cele organizate de MPG în țară, decizia de a organiza și la Fălticeni turnee Tenis10 MPG nu poate decât să ne bucure. Este o onoare pentru noi să primim copii din Iași, Piatra Neamț, Adjud, chiar și din București, la această primă competiție și ne dorim, cum altfel, să-i avem printre învingători și pe micii tenismeni fălticeneni”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Turneul de duminică este de categorie Gold, beneficiind de premii din partea sponsorilor clubului fălticenean, Primăria Fălticeni și dl. Grigore Florea (Raitar SRL), dar și de cea mai mică taxă de participare din țară – doar 10 RON (50 RON normal). Cu siguranță și aceste aspecte au atras în competiție nu mai puțin de 23 de copii ce s-au înscris până miercuri seara, data limită, la acest concurs.

La fel ca și în turneele Tenis10 organizate până acum la Fălticeni cu Federația Română de Tenis, și duminică, copiii vor fi împărțiți pe categorii de vârstă. Astfel, la categoria roșu (copii cu vârsta de până la 8 ani) și-au anunțat participarea 7 copii. Vor participa, alături de patru copii din Fălticeni, 3 mici tenismeni din Iași. La nivel portocaliu (maxim 9 ani), s-au înscris 6 copii. Trei fălticeneni vor disputa meciuri la această categorie alături de copii din Suceava, Iași și Adjud. Nivelul verde programează meciuri în două grupe a câte 5 tenismeni. Alături de fălticeneni, își vor disputa câștigarea medaliilor și copii din Iași sau Piatra Neamţ, dar și două sportive ce vor veni de la București.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Meciurile categoriilor roșu și portocaliu vor începe la ora 9 și se vor disputa în sala de sport a Colegiului Național ”Nicu Gane”, în timp ce meciurile categoriei verde vor avea ca oră de start ora 14 și se vor juca în sala de sport ”Gabriel Udișteanu”. Câștigătorii fiecărei categorii se califică automat la  Turneul Campionilor, ediția de iarnă și au șansa de a juca cu cei mai buni tenismeni din țară, la cele trei categorii, pe 2-3 aprilie, la București. Reamintim că în luna noiembrie, la Turneul Campionilor – ediția de vară 2015, fălticeneanul David Onisei a terminat la categoria portocaliu pe locul 4.

Tablou competiţional – 13martie 2016

Codrin Anton

ȘTIRI