Tendințe în încălțăminte sau despre actualitatea ghetelor din piele în rândul reprezentantelor feminineDiverse

Tendințe în încălțăminte sau despre actualitatea ghetelor din piele în rândul reprezentantelor feminine

Sezonul friguros încă nu dă semne că ar vrea să plece, iar asta înseamnă că cine nu a avut încă în vedere achiziționarea unei perechi de ghete ar trebuie să ia măsuri în acest sens. Este vorba despre un tip de încălțăminte pe cât de practic, pe atât de atrăgător din punct de vedere estetic. Desigur, acest din urma aspect este dictat și de calitatea materialului din care este fabricat.

Pentru că în general femeile sunt deosebit de pretențioase când vine vorba de încălțăminte, ANNA CORI – un magazin popular în rândul pasionatelor de modă, iese în întâmpinarea acestora cu cele mai deosebite colecții, ce cuprind ghete de culori, modele, mărimi și design-uri distincte.

Astfel, fiecare are posibilitatea de a opta pentru perechea ce se pliază cel mai bine pe nevoile sale, dar și preferințelor estetice.

Ghetele sunt cele mai bune prietene ale femeilor în sezonul rece

Vestea bună pentru reprezentantele feminine este că, deși temperaturile variază în această perioadă, au posibilitatea de a încălța ghete care combină cu succes rafinamentul, comoditatea și eleganța. Bineînțeles că este vorba despre acele tipuri de modele recent lansate pe piață, care se adaptează cu succes la tendințele din lumea modei. Asta înseamnă că pot fi încadrate în tot felul de ținute atât de adeptele stilului casual, cât și ale stilului elegant.

În varianta cu toc sau fără, realizate din piele naturală, lăcuită sau întoarsă, cu sau fără blană în interior, acestea reprezintă mereu o alegere inspirată.

Cele mai potrivite modele pentru anotimpurile de tranziție sunt cele impermeabile, de preferat din piele naturală simplă sau lucioasă.

Întrucât temperaturile sunt acceptabile, nu este necesar să aibă interiorul căptușit. Reprezintă o alegere potrivită chiar și modelele cu decupaje, întrucât acestea permit o aerisire mai adecvată. Desigur o limită a decupajelor este de preferat pentru că aerul nu este cel mai cald, deci șansele de a căpăta o răceală zdravănă nu sunt excluse.

Sunt o opțiune inspirată și acele modele de ghete dama piele întoarsă. În mod deosebit adeptele unui stil casual vor găsi această soluție ca fiind mai mult decât potrivită și o vor adora și mai mult dacă doresc să asocieze ținuta cu moda western. De preferat este ca acestea să fie purtate în zilele uscate sau cu umiditate scăzută.

În ceea ce privește culorile cele mai potrivite pentru această categorie de încălțăminte, fiecare femeie trebuie să se ghideze atât după aspecte precum tonul pielii, al părului și ochilor – dacă doresc să obțină un efect final deosebit, cât și după tendințele în modă.

Desigur, este foarte posibil ca respectivele tendințe să nu fie întocmai pe gustul oricui, deci raportarea și la preferințele proprii este o idee excelentă.

Din punct de vedere al design-ului, lucrurile sunt pe cât se poate de clare. În general, piața promovează ultimele tendințele în materie de încălțăminte, ceea ce înseamnă că orientarea în funcție de acestea va fi necesară. Există și posibilitatea de a achiziționa modele clasice, de obicei disponibile, pe lângă modelele de actualitate, în magazine care promovează încălțăminte din piele naturală, precum este ANNA CORI.

Rămâne ca fiecare să cântărească aceste alegeri și să stabilească ulterior ce model de ghete se pliază cel mai bine pe nevoile proprii.

Facebook Comments

ȘTIRI