Tarom lansează noua rută directă Suceava – TorinoActualitate

Tarom lansează noua rută directă Suceava – Torino

       Accesări: 42

Vești bune pentru cea mai mare comunitate de suceveni din nordul Italiei. Din vara acestui an se deschide o nouă rută de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”. Compania Tarom va opera din luna iulie primele zboruri pe relația Suceava – Torino.

Cursa inaugurală va fi pe data de 19 iulie.

Pentru început clienții vor putea călători o dată pe săptămână, în fiecare miercuri.

Compania Tarom își va îmbarca pasagerii pe aeronave de tip Boeing 737 seria 300, ce dispun de 134 locuri la clasa economic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Plecarea de pe Aeroportul Suceava va fi la ora 14:00 cu aterizare la 15:50, iar cursa retur din Torino va fi la ora 9:20 cu sosire la ora 13:00.

Biletele pot fi rezervate pe portalul companiei, prin agenția Tarom din Suceava sau agențiile partenere.

Costul unui bilet pe sens este de 16 euro 47 de euro cu tot cu taxe. Pentru biletele dus-întors se va plăti 114,15 euro.

Reprezentanții companiei susțin că pasagerii vor beneficia de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) + 10 kg bagaj de mână, controlul gratuit al documentelor în aeroport.

De asemnea, călătorii vor beneficia de acordarea unei mese calde la bordul aeronavei, însoțită de răcoritoare și ceai sau cafea

Tarom este al doilea operator aerian care oferă curse directe spre Italia de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”.  Încă de anul trecut, compania Wizz Air operează regulat zboruri spre Roma, Bologna și Venezia.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI