Tarom crește numărul zborurilor pe ruta Suceava-BucureștiActualitate

Tarom crește numărul zborurilor pe ruta Suceava-București

       Accesări: 721

Mai multe curse aeriene spre capitală. Tarom va creşte numărul de zboruri pe care le va opera pe ruta Suceava-Bucureşti. Compania suplimentează numărul curselor pe fondul cererilor tot mai ridicate din partea călătorilor.

Deocamdată frecvența zborurilor va fi sporită în perioadele 14 noiembrie – 19 decembrie 2018 și 7 ianuarie – 27 martie 2019.

Pentru prima dată, operatorul va oferi curse și după-amiaza.

Pe lângă frecvențele zilnice clasice, aterizare de la București seara și decolare spre București dimineața, vor mai fi încă 5 linii aeriene săptămânale pe timpul zilei, mai puțin vineri și sâmbătă.

Tarom va introduce în zilele de luni și miercuri, două noi zboruri Suceava – București și retur, având următorul program: decolare București (Otopeni) 13:30 – aterizare Suceava 14:40 şi decolare Suceava 15:05 – aterizare București (Otopeni) 16:20.

Cursele vor fi efectuate efectuat cu aeronave ATR 42 ce dispun de 48 locuri.

Pentru perioadele menționate vor fi în total 12 frecvente săptămânale.

Compania națională Tarom va opera zborurile în intervalul 6 noiembrie 2018 – 28 martie 2019, în zilele de marți seara/miercuri și joi seara/vineri, cu o aeronavă ATR 72 cu o capacitate de 68 locuri, în locul aeronavei cu o capacitate de 48 locuri.

Tot ca o noutate importantă este și faptul că zborurile București – Suceava devin și mai accesibile.

Din 28 octombrie tarifele pentru o călătorie dus-întors încep de la 56 euro, iar bagajul de mână, bagajul de cală, masa la bord, alegerea locului în aeronavă și check-in-ul fiind incluse în preț.

ȘTIRI