Tarifele practicate la noul parc de agrement ”Nada Florilor”: Cât ne costă timpul liber la piscină, ștrand și terenul de sportActualitate

Tarifele practicate la noul parc de agrement ”Nada Florilor”: Cât ne costă timpul liber la piscină, ștrand și terenul de sport

       Accesări: 14935

Tarifele de intrare la noul complex de agrement din Fălticeni au fost stabilite și aprobate. Cu câteva zile înaintea inaugurării parcului ”Nada Florilor”, consilierii locali și-au dat acordul asupra sumelor care vor fi plătite pentru accesul la piscină, ștrand, sala de forță, terenul de sport, dar și pentru alte elemente din ofertă. Proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cătălin Coman a trecut fără probleme în deliberativul fălticenean.

Tarifele variază în funcție de perioada săptămânii și perioada zilei.

Clienții vor putea opta între plata unui bilet sau abonament care oferă acces la unul sau mai multe obiective. Abonamentele vor avea o valabilitate de 45 de zile de la data emiterii.

Potrivit primarului Cătălin Coman, tarifele au fost stabilite împreună cu echipa de implementare a proiectului. Șeful municipalității susține că prețurile practicate sunt mai mici decât cele plătite de clienții care aleg să se relaxeze în alte orașe.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Tarifele de față sunt tarife pe care le-am calculat cu echipa de implementare a proiectului. Acestea trebuie să asigure funcționarea complexului din Fălticeni.”, explică primarul Coman. ”Prețurile sunt mai mici decât la Humor sau Piatra Neamț. Accesul în parc va fi gratuit. Vor plăti doar cei ce vor folosi piscinele, sala de forță și terenul de tenis.”

Parcul de agrement, în care s-au investit peste 3 milioane de euro, se întinde pe o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați și include trei parcări, piste pentru biciclete, sală de forță, teren multifuncțional pentru practicarea sportului în aer liber. La acestea se adaugă piscina acoperită, un ștrand cu adâncimea de 3 metri și două piscine exterioare, din care una pentru copii.

Clienții care au plătit bilet sau abonament vor avea la dispoziție vestiare, uscătoare de păr, dar și un program de prim ajutor.

Autoritățile locale promit monitorizarea calității apei din piscine care va fi verificată periodic din punct de vedere chimic și microbiologic.

Programul de funcționare va fi  luni – vineri între orele 12 și 22, sâmbătă și duminică între orele 10 și 22.

Tarife piscină acoperită: 21 – 200 de lei

Piscinele vor fi punctele de atracție ale complexului de agrement din Fălticeni. Vor fi trei piscine, două exterioare și una acoperită, cu o suprafață de peste 1100 de metri pătrați.

Pentru un bilet de intrare la piscina acoperită, de luni până vineri, se va plăti 21 de lei, în timp ce pentru zilele de sâmbătă și duminică tariful este de 24 de lei.

Un abonament cu 5 intrări este 80 de lei, cel cu 10 intrări este 135 de lei, iar un abonament la piscina acoperită pentru 15 intrări este de 160 de lei.

Abonamentul pentru copiii cu vârsta până la 16 ani, valabil pentru 8 intrări, aflați sub supravegherea unei persoane specializate este de 120 de lei.

Pentru adulți, abonamentul cu 8 intrări este de 140 de lei. În tariful pentru piscina acoperită este inclus și accesul la saună.

Cei care doresc să închirieze piscina în afara programului de funcționare vor plăti 500 de lei pe oră.

Persoanele care vor alege să se relaxeze la piscina acoperită trebuie să știe că biletul de intrare este valabil pentru o sesiune de înot de 3 ore. Dacă se depășește timpul alocat sesiunii, clientul va plăti alți 7 lei pe oră sau segmentul orar din timpul depășit.

Clienții pot opta pentru o variantă mai atractivă, abonamentul lunar de 200 de lei care le permite oricând, pe durata programului de funcționare, accesul la piscină și sala de forță.

Tarife ștrand: 8 – 120 lei

Ștrandul va fi în centru atenției tinerilor și adulților pe toată perioada verii. Tarifele încep de la 8 lei pentru biletul de intrare, cost aferent de luni până vineri, și 12 lei pentru sâmbătă și duminică.

Abonamentul cu 5 intrări este de 40 de lei, pentru 10 intrări la ștrand se va plăti 70 de lei, în timp ce abonamentul cu 15 intrări este 120 de lei, toate oferind acces inclusiv sâmbăta și duminica.

Pentru închirierea unui șezlong se va plăti 4 lei, iar pentru un baldachin se va plăti 8 lei.

Tarife teren de sport și sala de forță: 10 – 60 lei

Accesul la terenul de sport se va face zilnic de la ora 10 dimineața și până la ora 22. Biletul pentru o oră de tenis va costa 15 lei între orele 10 – 16, respectiv 20 lei între orele 16 – 22.

Tarifele sunt duble pentru partidele de baschet, handbal, volei și fotbal, ora pe terenul de sport fiind taxată cu 30 și respectiv 40 de lei.

Pentru sala de forță, tarifele pornesc de la 5 lei pe oră, în cazul unui simplu bilet, și ajung la 60 lei pentru un abonament lunar.

În cadrul parcului de agrement Nada Florilor se vor putea închiria biciclete. Biletul pentru copii este 3 lei, iar pentru adulți de 5 lei pe oră.

Gratuități pentru copii, elevi și studenți

În oferta complexului fălticenean, construit lână iazul Șomuz, există și categorii de clienți care nu vor plăti intrare.

Elevii și studenții care activează în cadrul cluburilor sportive din Fălticeni vor acces gratuit pe terenul de sport în segmentul orar convenit cu autoritățile locale.

Copiii cu vârsta până la 6 ani au acces gratuit, însă aceștia trebuie să fie însoțiți de un părinte.

TARIFE PISCINĂ ACOPERITĂ 

 Nr.CategoriaTarif / lei
 1Bilet intrare piscină acoperită (o intrare) Luni – Vineri21
 2Bilet intrare piscină acoperită (o intrare) Sâmbătă -Duminică24
 3Abonament 5 intrări80
 4Abonament 10 intrări135
 5Abonament 15 intrări160
 6Abonament pentru copii cu vârsta până în 16 ani (8 intrări) sub supravegherea unei persoane specializate120
 7Abonament pentru adulți (8 intrări) sub supravegherea unei persoane specializate140
 8Închiriere piscină/oră (în afara programului de funcționare)500
 9Abonament lunar piscină + sală forță (lei/lună)200
10Închiriere dulap haine1
 11Închiriere prosop2

TARIFE ȘTRAND

Nr.CategoriaTarif / lei
1Bilet intrare ștrand – fără șezlong – Luni – Vineri8
2Bilet intrare ștrand – fără șezlong – Sâmbătă – Duminică12
3Bilet închiriere șezlong4
4Bilet închiriere baldachin8
5Abonament 5 intrări inclusiv Sâmbătă și Duminică40
6Abonament 10 intrări inclusiv Sâmbătă și Duminică70
7Abonament 15 intrări inclusiv Sâmbătă și Duminică120

TARIFE TEREN SPORT + SALĂ FORȚĂ 

Nr.

Categoria

Tarif /lei

Orar 10-16

Orar 16-22

1Bilet închiriere teren sport pentru Tenis (lei/oră)15

20

2

Bilet închiriere teren sport pentru Fotbal/ Baschet/Volei/Handbal (lei/oră)30

40

3

Bilet intrare sală forță (lei/oră)5

5

4

Abonament 10 intrări sala forță valabil 30 zile ( lei/lună)45

45

5

Abonament intrare lunar sala forță (lei/lună)60 60

6

Închiriere biciclete copii cu vârsta până la 16 ani (lei/oră)3

3

7Închiriere biciclete adulți  (lei/oră)5

5

ȘTIRI