Târgul Mărului își va deschide porțile în luna octombrie: Organizatorii promit câteva noutăți la ediția din acest anActualitate

Târgul Mărului își va deschide porțile în luna octombrie: Organizatorii promit câteva noutăți la ediția din acest an

       Accesări: 53

Bogățiile toamnei vor ajunge cât mai curând pe mesele noastre. Peste câteva săptămâni pomicultorii din zona Fălticeni vor avea din nou ocazia să expună produsele din livezile proprii la Târgul Mărului. Cel mai important eveniment al toamnei va fi organizat și în acest an în luna octombrie.

Roadele anului pomicol 2015 vor fi prezentate publicului în cadrul expoziţiei de mere care va fi amenajată în Piaţa „Nada Florilor”.

La „Târgul Mărului” vor fi prezenţi producători de produse tradiţionale din zona Fălticeni, membri ai Asociaţiei „Produs în Bucovina”, producători de material săditor pomicol, legumicultori, distribuitori de utilaje agricole, cultivatori de flori.

Primarul Cătălin Coman spune că anul acesta vor fi câteva noutăți. Pe lângă manifestările culturale și artistice, vor avea loc și cele cu caracter educațional și sportiv.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În 2014, la Târgul Mărului, expozanții au avut parte de temperaturi de iarnă, între – 3 și + 6 grade Celsius, însă toamna acesta vor fi mai băftoși pentru că vremea se anunță ceva mai caldă. Ca și până acum, evenimentul se va desfășura timp de două zile. Publicul va fi invitat la spectacole de folclor şi la recitaluri de muzică folk din cadrul Festivalului Naţional pentru Tineret „Nada Florilor”.

Organizatorii promit și câteva noutăți, însă toate la timpul lor.

„Târgul Mărului”, ediţia a XII-a, va fi organizat de Primăria Municipiului Fălticeni, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Asociaţia Pomicultorilor din Fălticeni, Asociaţia „Produs în Bucovina”, Direcţia pentru Agricultură Suceava, APIA Suceava, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

Marți 29 septembrie se va aproba bugetul evenimentului și va fi anunțat desfășurătorul manifestărilor.

ȘTIRI