Târgul internațional de universități RIUF ajunge marți la IașiEducație

Târgul internațional de universități RIUF ajunge marți la Iași

       Accesări: 126

RIUF- The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din România, ajunge marți, 6 octombrie, la Congress Hall din PALAS Iași.

Sunt așteptați la Iași peste 3000 de tineri din întreaga regiune a Moldovei , interesați de oportunități educaționale din străinătate, dar și din România.

Ediția RIUF 2015 de la Iași se poate mândri cu una dintre cele mai numeroase liste de expozanți din ultimii ani, adunând peste 45 de instituții educaționale, din 10 țări precum Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Elveţia şi Franţa, unele aflate în topurile mondiale din domeniu, ne-au informat organizatorii.

Doar la RIUF tinerii dornici să studieze în străinătate se pot întâlni cu reprezentanţii celor mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din Marea Britanie, printre care University of Sheffield şi University of Southampton.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Şi cele mai bune universităţi din Olanda vor fi prezente la RIUF, conform ARWU 2015 (Academic Ranking of World Universities). University of Groningen, aflată pe locul 2 şi Radboud University Nijmegen aflată pe locul 5, sunt doar câteva dintre universităţile olandeze prezente în această toamnă la târgul internaţional de universităţi – RIUF.

De asemenea, la RIUF- The Romanian International University Fair, tinerii pot interacţiona şi cu mediul academic românesc. Universitatea din București, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi, Universitatea Spiru Haret şi Universitatea Romano- Americana vor fi prezente în această toamnă la la RIUF Iaşi.

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenorială din România, unde studenţii învaţăpractic încă din prima zi de scoala cum să îşi construiascăşi să îşi dezvolte un business.

EA funcţionează pe baza unui parteneriat cu Team Academy Netherlands, după un model educaţional existent de peste 20 de ani în Finlanda şi implementat cu succes în peste 18 ţări.

Peste 91% dintre absolvenţii acestui model educaţional au un loc de muncă în primele 6 luni după absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani după absolvire.

În plus, cei care vor trece pragul târgului internaţional de universităţi RIUF, pe 6 octombrie,  vor mai găsi:

  • 3000 de programe de licenţă, masterat, MBA şi doctorat;
  • Consilieri educaţionali care îi pot ajuta să aplice la orice universitate din lume;
  • Surse de finanţare şi burse disponibile în străinătate;
  • Programe de dezvoltare personalăşi de orientare în carieră;
  • Cursuri de limbi străine şi tabere educaţionale în afara ţării;
  • Studenţ iinternaţionali de la care poţi afla mai multe despre experienţa de studiu în străinatate.

 Pentru a participa la RIUF- The Romanian International University Fair trebuie să te înscrii pe site-ul evenimentului, iar la finalul acestei ediţii RIUF vei primi un plan de studii personalizat pe ţările şi domeniile tale de interes.

ȘTIRI