Tânărul care a acostat o fată într-un club din Fălticeni s-a ales cu încă o acuzațieLocal

Tânărul care a acostat o fată într-un club din Fălticeni s-a ales cu încă o acuzație

       Accesări: 2551

Aflat în arest preventiv, fiind cercetat sub acuzația de “lipsire de libertate în mod ilegal”, fălticeneanul care în luna ianuarie a acostat o tânără dintr-un club local s-a ales cu o nouă acuzație.

Joi, 23 februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au dispus trimiterea în judecată a inculpatului şi pentru acuzația de „lovire sau alte violenţe”.

Procurorii rețin în sarcina acestuia faptul că, la data de 22 ianuarie 2017, orele 03.00, a acostat dintr-un club o persoană de sex feminin în vârstă de 20 ani, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu palma în zona feţei, după care a obligat-o să-l însoţească, imobilizând-o de un braţ şi conducând-o astfel pe aceasta, împotriva voinţei sale, pe o distanţă de circa 200 de metri, pe raza municipiului Fălticeni.

Calvarul fetei a încetat când un echipaj de jandarmi, observând comportamentul tânărului, l-a oprit pe strada Ion Creangă. La vederea jandarmilor, tânăra a cerut ajutor declarând că nu îl cunoaşte pe bărbat şi că a fost constrânsă de către acesta să-l însoţească.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Trimiterea în judecată a unei persoane este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

ȘTIRI