Tânără salvată de jandarmi din mâinile unui fălticenean agresiv. Fata acostată în fața unui club de noapte din FălticeniLocal

Tânără salvată de jandarmi din mâinile unui fălticenean agresiv. Fata acostată în fața unui club de noapte din Fălticeni

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.30, membrii unui echipaj de jandarmerie au surprins, pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni, o tânără care era condusă în mod forţat şi brutal de către un barbat.

Potrivit Compartimentului Informare și Relații Publice al I.J.J Suceava, la vederea jandarmilor, tânăra a cerut ajutor declarând că nu îl cunoaşte pe bărbat şi că a fost constrânsă de către acesta să-l însoţească.

Jandarmii au intervenit pentru eliberarea fetei din mâinile bărbatului, acesta fiind imobilizat deoarece a devenit agresiv cu forțele de ordine.

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză, în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în municipiul Fălticeni, a acostat-o pe tânără în faţa unui club din oraş.

Reprezentanții IJJ Suceava spun că bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe tânără peste față, provocăndu-i  acesteia o stare puternică de frică, după care a obligat-o să-l urmeze într-un loc necunoscut.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. Tânăra și persoana în cauză au fost predate Poliţiei Municipiului Fălticeni în vederea continuării cercetărilor.

Facebook Comments

ȘTIRI