Tânără lovită pe trecerea de pietoni de la Blocul Turn. Polițiștii din Fălticeni îl caută pe autorul accidentuluiLocal

Tânără lovită pe trecerea de pietoni de la Blocul Turn. Polițiștii din Fălticeni îl caută pe autorul accidentului

       Accesări: 7657

Neatenție și fugă de la locul accidentului. Un șofer este căutat de polițiști, după ce acesta a lovit cu mașina, în Fălticeni, un pieton care traversa pe zebră. Autorul accidentului a fugit de la locul faptei.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, la ora 19.20, în zona Blocului Turn, într-o zonă iluminată, cu marcaj rutier și semnalizată prin indicator.

O tânără din București, ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni dintre magazinele Anotimp și Haiducul, a fost lovită cu aripa stânga față de un autoturism Volkswagen Sharan.

Femeia se întorcea de la covrigărie și se îndrepta spre locuința acesteia.

După incident, șoferul nu a oprit, ci și-a continuat drumul ca și când nimic nu s-a întâmplat. Acesta a gonit spre strada Sucevei și s-a făcut nevăzut.

Accidentul a fost anunțat la 112 de un martor al întâmplării.

Potrivit polițiștilor, autoturismul este înmatriculat în județul Iași. Martorul, dar și victima au reușit să rețină numărul și culoarea mașinii, pe care le-au comunicat agenților Biroului Rutier Fălticeni.

Aceștia au identificat vehiculul și pe proprietarul acesteia.

Tânăra a fost preluată de un echipaj al Ambulanței Fălticeni, victima fiind transportată la spital pentru investigații. Ea s-a ales cu contuzii în zona șoldului, dar acuză dureri și la coloana vertebrală.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea procurorului sau a organelor de poliție.

Oamenii legii spun că s-au organizat filtre în tot județul pentru identificarea și prinderea autorului evenimentului rutier.

Doar pentru părăsirea locului accidentului, șoferul riscă pedeapsa cu închisoarea între 2 și 7 ani.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI