Actualitate

Tânără din Preuteşti înşelată la un schimb valutar ocazional în Fălticeni

       Accesări: 96

teapa_la_schimb_valutarS-a întâmplat din nou. Cu 2.270 de lei a fost înşelată o tânără din Preuteşti de o persoană care s-a oferit să-i schimbe valută la un preţ mai bun decât al caselor de schimb valutar autorizate. Nu este prima dată când se întâmplă astfel de evenimente în Fălticeni însă oamenii riscă să fie ţepuiţi sperând să iasă în câştig.

Miercuri, 27 mai 2015, la ora 11.30, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de o tânără de 23 de ani, din comuna Preuteşti, despre faptul că în cursul zilei, a fost înşelată cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

Polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 10.00, tânăra s-a deplasat în municipiul Fălticeni împreună cu fratele ei, pentru a schimba valută, ocazie cu care a fost acostată de o persoană necunoscută care s-a oferit să le schimbe valuta la un preţ mai avantajos.

Cei doi au acceptat și l-au însoţit pe bărbatul necunoscut circa 30-40 metri, pe o alee pietonală din zonă, unde se mai afla un bărbat și au efectuat tranzacția, numărând de mai multe ori bancnotele, după care victima a plecat la unele societăți pentru a plăti nişte rate, moment în care a realizat că a fost înşelată cu suma de 2.270 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

ȘTIRI