Tânăr reținut pentru tentativă de tâlhărie la o casă de schimb valutar din FălticeniActualitate

Tânăr reținut pentru tentativă de tâlhărie la o casă de schimb valutar din Fălticeni

Poliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au reuşit identificarea şi reţinerea unui tânăr bănuit de o tentativă de tâlhărie la o casă de schimb valutar.

Reținerea s-a făcut marți, 17 ianuarie, după aproape patru zile de cercetări.

În dimineaţa zilei de 13 ianuarie 2017, la ora 07.40, un tânăr cu identitate necunoscută a încercat să sustragă bani dintr-o casă de schimb valutar situată pe Bulevardul 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni.

Potrivit IPJ Suceava, cele două angajate ale societății, s-au prezentat la serviciu, iar în momentul în care au ajuns au observat în faţa casei de schimb valutar un tânăr de aproximativ 25-30 ani, 1,80 m, atletic.

După ce au deschis casa de schimb, una dintre angajate a ieşit în zona destinată clienţilor pentru a afişa cursurile de schimb valutar, iar în momentul în care aceasta a deschis uşa pentru a intra în casieria unităţii, tânărul a încercat să intre în ghișeul operatoarelor cu intenția de a sustrage valori monetare.

Ulterior, acesta s-a speriat, părăsind în fugă incinta casei de schimb, fără să sustragă bunuri sau valori.

„În urma activităţilor investigative desfăşurate de Biroul Investigaţii Criminale Fălticeni a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 27 ani, din municipiul Fălticeni.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de tâlhărie, faţă de tânăr fiind dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.

Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Facebook Comments

ȘTIRI