Tânăr jandarm din Fălticeni bătut cu pumnii și amenințat într-o sală de forță din Gura HumoruluiActualitate

Tânăr jandarm din Fălticeni bătut cu pumnii și amenințat într-o sală de forță din Gura Humorului

       Accesări: 11296

Legea violenței aplicată unui reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne. Un tânăr jandarm din Fălticeni este victima unui act de agresiune prin lovire comis de un individ din Gura Humorului. Subofițerul, în vârstă de 22 de ani, a fost bătut cu pumnii și amenințat.

Totul s-a întâmplat astăzi după-amiaza, în jurul orei 15, într-o sală de forță din Gura Humorului.

Cazul a fost confirmat și de locotenent colonelul Mihai Lungu, inspector șef și purtător de cuvânt al Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava.

„Este un caz petrecut la Gura Humorului. Colegul nostru a fost agresat de o persoană „cunoscută” din aceeași localitate.”, ne-a declarat colonelul Lungu. „Victima a depus o plângere la Poliția din Gura Humorului. Subofițerul a fost lovit într-o sală de forță.”

Surse judiciare, spun că tânărul, în vârstă de 22 de ani, se afla în timpul liber și venise aici pentru antrenamentul său obișnuit. Spre finalul acestuia, fălticeneanul s-a dus la vestiar, pentru a se schimba de echipamentul sport, fără să bănuiască ce avea să urmeze.

În vestiar a intrat la scurt timp și agresorul.

Acesta a închis ușa încăperii și s-a dus direct la subofițerul jandarm pe care l-a lovit puternic cu palma peste față. Jandarmul a căzut la pământ, iar individul s-a năpustit asupra lui, s-a suit pe el și a continuat să-l bată, de această dată cu pumnii în coaste.

În imposibilitatea de a se apăra, tânărul a strigat cât a putut să fie lăsat în pace. Cu toate acestea, agresorul nu s-a potolit, și-a introdus un deget în ochi.

În urmă cu ceva timp, subofițerul jandarm a suferit o intervenție chirurgicală la nivel ocular.

Potrivit acelorași surse, tânărul le-a povestit anchetatorilor că agresorul l-a amenințat „că-i va rupe capul” și că cei doi nu au schimbat o vorbă cât au fost în sala de forță.

Subofițerul fălticenean este sergent major al Detașamentului de Jandarmi Gura Humorului și domiciliază în aceeași localitate.

După bătaia primită, el a depus plângere la Poliție, iar apoi s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, pentru investigații, pe fondul durerilor puternice din zona coastelor.

Ancheta este în plină desfășurare. Cazul este condus de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI