Tânăr încătuşat după ce a devenit agresiv cu poliţiştii care i-au oprit maşina în traficRural

Tânăr încătuşat după ce a devenit agresiv cu poliţiştii care i-au oprit maşina în trafic

       Accesări: 1202

O misiune obişnuită a Poliţiei Rutiere s-a transformat într-un scandal cu cătuşe şi drumuri la spital.

Noaptea trecută, în jurul orei 23.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Zefirului din localitate, autoturismul condus de un localnic de 28 de ani, care emana halenă alcoolică. Tânărul a devenit agresiv, motiv pentru care, a fost încătuşat şi condus la sediul de poliţie, unde i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde,  i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal. Alte două dosare penale pentru conducere în stare de ebrietate au fost întocmite de poliţiştii din Dărămăneşti şi cei din Fălticeni. În această dimineaţă, la ora 01.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe DJ 209A, pe raza localităţii Mălini, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din orașul Solca. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI