Tânăr în stare de ebrietate și fără permis de conducere oprit în trafic la Cornu LunciiRural

Tânăr în stare de ebrietate și fără permis de conducere oprit în trafic la Cornu Luncii

       Accesări: 1687

Un tânăr din Șcheia, în vârstă de 21 de ani, s-a ales cu două acuzații grave într-un dosar penal întocmit duminică de polițiștii din Fălticeni.

Dimineață, în jurul orei 05.25, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DN 2E,  pe raza comunei Cornu Luncii, autoturismul condus de tânărul din Șcheia. Vorbim de o zonă în care s-au produs numeroase tragedii în ultimele luni ale anului 2017.

Potrivit IPJ Suceava, pentru că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a confirmat bănuiala oamenilor legii: 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Problememe șeferului nu s-au oprit însă la spital. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor  de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

ȘTIRI