Tânăr din Râșca trimis în Centrul de Arestare Preventivă. Polițiștii fălticeneni l-au prins băut și fără permisLocal

Tânăr din Râșca trimis în Centrul de Arestare Preventivă. Polițiștii fălticeneni l-au prins băut și fără permis

       Accesări: 2360

Se aventurează la volan și își fabrică propriul dosar penal. Tot mai mulți tineri din zona Fălticeni nu rezistă tentației de a se sui într-un autoturism și de a ieși cu mașina pe drumurile publice fără să aibă dreptul de a conduce. Ultimul caz de acest gen a fost înregistrat zilele trecute pe drumul național 15 C.

Sâmbătă noaptea, un tânăr din Râșca a pornit la drum cu un autoturism Ford, fiind oprit la un control de rutină pe raza comunei Boroaia.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni i-au cerut documentul, însă individul, în vârstă de 19 ani, nu avea ce să le prezinte. Mai mult decât atât, tânărul emana halenă alcoolică, așa că oamenii legii l-au testat cu alcooltestul.

Rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, la spital, s-a stabilit o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în sânge.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Aventura tânărului din Râșca i-a adus un dosar penal pentru conducerea autoturismului fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, ulterior fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Magistrații au dispus, marți, controlul judiciar pentru 60 de zile.

Individul nu este la prima abatere. În primăvara anului trecut, în luna martie, oamenii legii l-au surprins în trafic tot fără permis de conducere, întocmindu-i dosar penal.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI