Tânăr din Râşca prins de trecători după ce a furat telefonul unei minoreRural

Tânăr din Râşca prins de trecători după ce a furat telefonul unei minore

       Accesări: 122

telefon-furtPeripeţiile unui tânăr din Râşca pe străzile Sucevei s-au încheiat cu un dosar penal, după ce a furat telefonul unei minore.

S-a întâmplat miercuri, în ultima zi a lunii iunie. La ora 18.17, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112  despre faptul că un tânăr necunoscut a sustras telefonul unei tinere, însă a fost prins de trecători.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.15, în timp ce se  afla în faţa unei unități de învățământ din localitate şi vorbea la telefon, unei minore în vârstă de 14 ani, din comuna Moara, i-a fost smuls telefonul din mână, însă autorul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Râșca, a fost prins de trecători.

Prejudiciul, în sumă de circa 450 lei, nu a fost recuperat, întrucât autorul a aruncat telefonul mobil într-un gard viu şi nu a mai fost găsit.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru recuperarea prejudiciului.

ȘTIRI