Tânăr din Râșca prins cu mâna în cutia milei la o biserică din FălticeniActualitate

Tânăr din Râșca prins cu mâna în cutia milei la o biserică din Fălticeni

       Accesări: 174

cutia mileiÎn această dimineață, la ora 03.30, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a surprins o persoană necunoscută care a pătruns în curtea  Bisericii Grădini „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril”.

Polițiștii au reușit prinderea în flagrant a unui tânăr de 20 de ani din comuna Râşca, care, după ce a spart un geam de la casa mortuară, fără a sustrage bunuri, a spart geamul de la lumânărar, a pătruns în interior și dintr-o cutie metalică a sustras suma de 60 lei. Banii  au fost recuperaţi și predaţi îngrijitorului bisericii.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Tânărul nu este la prima infracţiune de acest fel. În luna iulie acesta a furat 30 de lei din Biserica Armenească din Suceava, după ce a incendiat uşa bisericii.

La sfârșitul acestei săptămâni conducerea IPJ Suceava a dispus desfăşurarea unor acţiuni cu efective sporite pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi pentru descurajarea activităţilor infracţionale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Acţiunile au vizat toate segmentele de activitate ale poliţiei, siguranţa traficului rutier, siguranţa persoanei, siguranţa patrimonială şi legalitatea actelor de comerţ.

De asemenea, s-a dispus intensificarea activităţilor investigative şi creşterea prezenţei în teren a efectivelor de poliţie în vederea identificării unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, dar şi pentru asigurarea materialului probator pentru  tragerea acestora la răspundere penală.

ȘTIRI