Tânăr din Rădășeni urmărit pe strada Botoșanilor pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilorLocal

Tânăr din Rădășeni urmărit pe strada Botoșanilor pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor

       Accesări: 992

În acest week-end poliţiştii rutieri au intensificat activităţile de patrulare şi monitorizare a traficului pe drumurile publice. Au fost organizate şi activităţi punctuale în intervalele orare şi pe segmentele de drum identificate cu risc accidentogen. Zeci de şoferi au fost identificați în flagrant aflându-se la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permis de conducere sau în alte situaţii care contravin legii şi pot provoca tragedii pe şosele.

Sâmbătă, în jurul orei 21, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Botoșanilor, din localitate, însă conducătorul auto nu a oprit, ocazie cu care, s-a trecut la urmărirea acestuia, autoturismul fiind identificat abandonat după circa 300 de metri.

Potrivit IPJ Suceava, autoturismul a fost condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Rădășeni. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu o seară înainte, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe raza comunei Dolhești, autoturismul condus de o tânără de 23 de ani din municipiul București. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânăra nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

ȘTIRI