Tânăr din Preutești oprit în trafic pentru depășirea vitezei legale. Polițiștii au constatat că nu are permis de conducereRural

Tânăr din Preutești oprit în trafic pentru depășirea vitezei legale. Polițiștii au constatat că nu are permis de conducere

       Accesări: 2227

Un tânăr din Preutești este cercetat penal pentru că a avut tupeul de a conduce o mașină pe drumurile publice, fără să dețină permis de conducere.

Duminică, 3 februarie 2019, în jurul orei 16.32,  un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Aviatorului din comuna Şcheia, autoturismul condus de tânărul respectiv. Autoturismul a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 79 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI