Tânăr din Preutești cercetat penal pentru tentativă de furt. El încerca să sustragă motorină din rezervorul unui autocamionRural

Tânăr din Preutești cercetat penal pentru tentativă de furt. El încerca să sustragă motorină din rezervorul unui autocamion

       Accesări: 1535

Poliția Municipiului Suceava i-a întocmit dosar penal unui tânăr din comuna Preutești, cercetat pentru tentativă de furt calificat.

La cei 19 ani ai săi, tânărul are în palmares și alte infracțiuni de furt, comise pe raza municipiului Fălticeni.

Ultima ispravă s-a produs în seara zilei de joi, 26 octombrie. La ora 23.11, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat, din comuna Ipoteşti, despre faptul că o persoană a încercat să sustragă motorină de la autocamionul parcat în faţa locuinţei sale, situată pe marginea unui drum comunal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Ipotești, aflat într-un vehicul din apropierea locului comiterii faptei, care a recunoscut faptul că a venit cu o altă persoană şi intenționau să sustragă motorină, însă acesta a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse, un alt echipaj de poliţie trimis în zonă l-a identificat pe tânărul de 19 ani, care se deplasa pe DN 2, (direcția Fălticeni-Suceava). Acesta a fost condus la sediul poliției, unde a recunoscut tentativa de furt.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI