Tânăr din Mălini arestat pentru infracțiuni rutiere repetate. La începutul anului a fost prins conducând o mașină furatăRural

Tânăr din Mălini arestat pentru infracțiuni rutiere repetate. La începutul anului a fost prins conducând o mașină furată

       Accesări: 1441

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a trimis în judecată un bărbat din Mălini, acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice.

La începutul acestui an, pe data de 4 ianuarie 2017, orele 01.00 – 02.00, Ionuț Adrian Usturoi, în vârstă de 20 de ani, din Mălini, a sustras un autoturism și l-a condus pe drumurile publice deşi avea dreptul de conducere suspendat. Tânărul a fost identificat de organele de poliţie care l-au condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a refuzat să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma propunerii procurorilor fălticeneni, Judecătoria Fălticeni a dispus arestarea preventivă a inculpatului Ionuț Adrian Usturoi, pe o durată de 30 de zile, de la 5 ianuarie, până la 3 februarie 2017, inclusiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”.

Tânărul nu se află la prima infracțiune rutieră. Pe data de 4 aprilie 2016, acesta a condus pe drumurile publice, pe raza municipiului Fălticeni, un autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 1,96 gr.‰.

ȘTIRI