Tânăr din Horodniceni reținut pentru că s-a urcat la volan fără permis de conducere și a furnizat o identitate falsăRural

Tânăr din Horodniceni reținut pentru că s-a urcat la volan fără permis de conducere și a furnizat o identitate falsă

       Accesări: 1517

Minciuna are picioare scurte. S-a dovedit și în cazul lui Constantin Luncănița, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Horodniceni, pe care polițiștii suceveni l-au reținut joi, 13 octombrie, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Măsura reținerii a fost luată în urma concluziilor la care poliţiştii au ajuns după ceretările efectuate într-un dosar penal, privind comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „falsul privind identitatea”.

Pe data de 11 septembrie 2016, un autoturism a fost condus pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Municipiul Suceava de către o persoană care nu posedă permis de conducere și totodată a furnizat în vederea identificării datele de identitate ale unui alt bărbat, din comuna Horodniceni.

Şoferul, a afirmat că nu are asupra sa permisul de conducere și actul de identitate şi a furnizat datele complete ale unui prieten, cu scopul de a induce în eroare polițiștii rutieri, cu atât mai mult cu cât aceștia stabiliseră că avea și o îmbibație alcoolică de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma continuării cercetărilor şi administrării materialului probator, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, au emis și executat un mandat de aducere privind pe Luncănița Constantin, de 23 ani, din comuna Horodniceni.

În urma activităților procedurale efectuate în cauză, organele de cercetare penală au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

După definitivarea cercetărilor se va dispune procedural.

ȘTIRI