Tânăr din Fălticeni reținut pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. El era condamnat pentru o infracțiune similarăActualitate

Tânăr din Fălticeni reținut pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. El era condamnat pentru o infracțiune similară

       Accesări: 2118

Cât de inconștient trebuie să fii pentru a-ți pune în joc libertatea?

Polițiștii au continuat cercetările în cauza privind tamponarea produsă sâmbătă, 12 noiembrie, pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni.

În acest eveniment, după cum v-am informat la începutul săptămânii, a fost implicat autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din localitate.

Polițiștii au stabilit atunci că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Rezultatele probelor biologice prelevate la spital au aratat faptul că, în momentul accidentului, avea o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în sânge.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Surpriza a fost și mai mare când, continuînd cercetările, polițiștii au aflat că, printr-o sentință a Judecătoriei Fălticeni, pronunțată pe data de 9 noiembrie 2016, tânărul a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 3 luni, pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului, care a fost încarcerat în  arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la data de  16 noiembrie 2016, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea stabilirii unei măsuri privative de libertate”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

ȘTIRI