Tânăr din Boroaia cercetat penal pentru două infracțiuni la regimul rutierRural

Tânăr din Boroaia cercetat penal pentru două infracțiuni la regimul rutier

       Accesări: 1692

Un tânăr din comuna Boroaia este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Vinerea trecută, tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost fost oprit în trafic, pe DN 15C, la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație ce aparține unui alt autoturism fiind expirată din 18 martie 2017.

La audieri, conducătorul auto a declarat că autoturismul condus este înmatriculat în străinătate, însă, pe data de 5 noiembrie 2017, i s-a reținut certificatul și numerele de înmatriculare pentru expirarea asigurării poliției RCA. Din acest motiv, a montat plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizoriu, pe care le-a procurat de la o persoană din municipiul Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI