Tânăr din Baia reţinut pentru furt în cârdăşie cu doi minoriRural

Tânăr din Baia reţinut pentru furt în cârdăşie cu doi minori

       Accesări: 1552

L-au dovedit şi l-au reţinut pentru furt. Un tânăr din Baia va ajunge în faţa judecătorilor cu propunere arestare, pentru furt.

Fapta tânărului a fost comisă în primele zile ale acestei luni. Miercuri, 16 martie, în urma continuării cercetărilor în cauza privind furtul comis la 4 martie, pe raza municipiului Suceava, asupra unui bărbat de 79 de ani, din comuna Bălăceana, căruia i s-a sustras un portofel cu acte și bani, prejudiciul fiind de circa 900 lei, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind un tânăr de 26 de ani din comuna Baia,  o minoră de 17 ani şi  un minor de 14 ani, ambii din comuna Şcheia.

Suspectul a fost identificat de polițiști pe raza municipiului Suceava, iar în urma audierii acesta şi-a recunoscut fapta.

În cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi, 17 martie 2016,  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propuneri legale. Cercetările continuă pentru depistarea celorlalţi doi suspecţi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI