Coliziune puternică la intrarea în Fălticeni: Mașină proiectată pe partea opusă după impactul cu un autocamion care staționaLocal

Coliziune puternică la intrarea în Fălticeni: Mașină proiectată pe partea opusă după impactul cu un autocamion care staționa

       Accesări: 8172

Neatenția și nerespectarea celor mai elementare reguli de circulație conduc la neplăceri. Din acest motiv, miercuri s-a produs un nou accident în municipiul Fălticeni, al treilea în 72 de ore. Un SUV marca Peugeot a intrat într-un autocamion pentru transportul buștenilor, staționat pe strada Sucevei.

La volan se afla o șoferiță din Fălticeni, ce se deplasa spre oraș, care pe fondul neatenției s-a izbit cu partea din față a mașinii în spatele vehiculului oprit.

Din impact, autoturismul Peugeot 4007 a fost proiectat pe partea opusă a drumului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13 la intrarea în Fălticeni, dinspre Suceava, în zona noii stații Alpin Oil.

Polițiștii afirmă că în acest caz este o culpă comună.

Aceștia spun că șoferul și-a parcat neregulamentar autocamionul, remorca acestuia rămânând pe banda întâi, vehiculul trăgător fiind staționat în parcare, iar șoferița avea alte preocupări în timpul condusului.

Oamenii legii nu au întocmit dosar penal, evenimentul rutier fiind soluționat ca tamponare la sediul Poliției Municipiului Fălticeni.

Conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice. Polițiștii i-au amendat pe ambii șoferi, cu câte 580 de lei fiecare.

Șoferița s-a deplasat la spital pentru investigații, însă leziunile suferite au fost minore și nu au necesitat internare.

Din fericire, șoferița fălticeneancă a scăpat cu câteva zgârieturi la mână.

Pentru prevenirea unor incidente similare, polițiștii Biroului Rutier Fălticeni recomandă șoferilor atenție sporită în trafic și respectarea legislației în vigoare.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI