Actualitate

Tâlharii îşi fac de cap pe străzile Fălticeniului

       Accesări: 76

talharieNoaptea trecută, în jurul orei 23.30, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de un localnic despre faptul că doi tineri necunoscuţi i-au sustras portofelul în care avea bani şi acte. Evenimentul s-a produs la ora 23.00.

Polițiștii au stabilit că, în timp ce se deplasa pe strada 13 Decembrie din localitate, victima, în vârstă de 29 de ani, aflată în stare de ebrietate, a fost acostată de doi tineri, care i-au sustras din buzunar un portofel cu bani și acte, după care au fugit.

„În urma activităţilor operative întreprinse de poliţişti, au fost identificate cele două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv, doi minori de 13 și 16 ani, ambii localnici, de la care a fost recuperat portofelul în care se aflau circa 1.316 lei, în valută și lei şi actele de identitate ale persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nota redacţiei

Acest eveniment nu este singular în ultima perioadă. Duminică, pe timpul zilei, un tânăr a urmărit un cuplu care se deplasa pe strada Republicii, iar într-un moment de neatenţie a smuls geanta femeii şi s-a făcut nevăzut pe o alee dintre blocuri, chiar dacă însoţitorul victimei a încercat să-l prindă.

ȘTIRI