Tabără Sci-fi & fantasy la FălticeniEveniment

Tabără Sci-fi & fantasy la Fălticeni

       Accesări: 97

Academia de aventură „Pământul Viu” organizează, în perioada 21-26 iulie 2014, tabăra sci-fi & fantasy ASPHAR, proiect realizat  la iniţiativa cîtorva pasionaţi ai fenomenului sci-fi din cadrul ONG-ului menţionat.

Activităţile taberei (discuţii, dezbateri, observaţii astronomice, cinema 3 D şi proiecţii de film) se vor desfăşura la sediul ONG-ului din localitatea Rădăşeni, ne-a informat Mihai Cristian Fetcu, membru al Academiei de aventură „Pământul Viu”.

Organizatorii mizează pe prezenţa unui număr maxim de 25 de participanţi. Pentru a participa la acestă tabără, cei interesaţi trebuie să aibă peste 18 ani, iar prioritate vor avea cei care trimit până pe data de 20 iulie creaţii personale cu temă sci-fi şi fantasy. Creaţiile lietrare şi artistice ale participanţilor vor fi publicate într-un număr special al revistei Pămîntul Viu. Un prim pas pentru a fi prezent în tabăra de la Rădăşeni, în luna iulie, constă în completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul taberei, înainte de 10 iulie, şi transmiterea la adresapamantulviu@gmail.com.

Organizatorii evenimentului vor susţine dezbateri pe teme cum ar fi Etica roboţilor, Ficţiunea face realitatea (Mihai Cristian Fetcu). Alte surprize vor fi anunţate pe site-ul taberei www.asphar.pamantulviu.ro până la debutul evenimentului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru a participa la discuţii toţi cei care se înscriu trebuie să se documenteze cel puţin pentru una dintre temele propuse în programul taberei. Invitatul special al primei ediţii va fi profesorul Petru Crăciun, organizatorul Taberei Naţionale de Astronomie din 2013, de la Gura Humorului, cel care va pune la dispoziţia taberei echipamentul pentru observaţii astronomice.

„Pentru cazarea participanţilor, organizaţia noastră va oferi un spaţiu de campare în curtea sediului ONG-ului, corturi şi  saci de dormit. Recomandăm partcipanţilor să-şi aducă saci de dormit şi corturi suplimentare în condiţiile în care echipamentul nostru nu poate acoperi necesarul. Participarea, cazarea, cafeaua de dimineaţă şi masa de prânz sunt gratuite. Pe curînd!”, a precizat  Mihai Cristian Fetcu.

ȘTIRI