Tabără de literatură la Rădășeni pentru tinerii pasionați de SFActualitate

Tabără de literatură la Rădășeni pentru tinerii pasionați de SF

       Accesări: 100

tabara-sf

În perioada 24-26 iulie, tinerii talentați și pasionați de literatură din Fălticeni sunt invitați să participe la tabăra sci-fi & fantasy ASPHAR, organizată de către membrii Academiei de Aventură „Pământul Viu”.

Tabăra, aflată la a doua ediție, se va desfășura la sediul Academiei de Aventură din localitatea Rădășeni.

Participanții vor avea ocazia să întâlnească o serie de invitați din lumea literară, precum Cătălin Badea-Gheracostea, freelancer, scriitor, jurnalist (Observator Cultural) și profesor de literatură și scriere creativă, Liviu Surugiu, scriitor și scenarist, finalist cu un scenariu pentru HBO, Florin Haidamac, scriitor și Ciprian Mitoceanu, scriitor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De asemenea, pe lângă întâlnirile cu personalități literare, participanții vor lua parte la seri de teatru, proiecții de filme și activități de desen SF, fotografie sau body painting. În plus, tinerii pasionați de literatură vor avea ocazia să își citească propriile creații, trimise în prealabil pe adresa electronică a academiei.

Cazarea participanților va fi asigurată gratuit, în corturi și saci de dormit, în curtea ONG-ului „Pământul Viu.” Totodată, organizatorii asigură participanților două mese pe zi (prânzul și cina) și cafea sau ceai dimineața.

Pe lângă membrii Academiei de Aventură „Pământul Viu ” din Fălticeni, la organizarea taberei mai colaborează membri ai asociațiilor Cygnus și ai Clubului de Inițiativă Literară din Suceava și  Centrul de Resurse pentru Comunitate, dar și Grupul ”Citit în” din Cluj.

Pentru înscriere și detalii legate de programul taberei, persoanele interesate pot accesa portalul www.asphar.pamantulviu.ro.

Ștefana Palade

student anul II
Facultatea de Științe ale Comunicării / Specializarea Jurnalism
Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca

ȘTIRI