Sute de preşcolari participă la Concursul judeţean „Întâlnire cu toamna”Educație

Sute de preşcolari participă la Concursul judeţean „Întâlnire cu toamna”

       Accesări: 161

 

În  perioada 1- 30 noiembrie 2015 se desfăşoară Concursul judeţean Întâlnire cu toamna. Ajuns la ediţia a V-a, concursul este organizat de Grădiniţa cu Program Prelungit Licurici – Fălticeni, potrivit regulamentului aprobat de Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Scopul proiectului este valorificarea timpurie a abilităților artistico-plastice și practice pe baza stimulării imaginației creatoare și a exprimării vieții interioare a copilului prescolar ca expresie a practicii didactice de individualizare și diferențiere a invatarii, ne-a informat prof. Chelariu Mihaela – coordonatorul proiectului.

La ediţia din acest an şcolar s-au înscris în concurs peste 300 de preşcolari şi şcolari din toate grădiniţele din municipiul Fălticeni şi din ţară, cu lucrări care dovedesc preocuparea cadrelor didactice pentru stimularea copiilor talentaţi la desen, pictură, grafică şi aplicaţii cu materiale din natură.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 „Experiența căpătată în activitatea didactică și în diversele proiecte coordonate mi-a confirmat necesitatea antrenării preșcolarilor în activități atractive, bine evaluate care să vină în întâmpinarea nevoilor individuale de exprimare și afirmare. Iar acest proiect oferă ambele oportunități. G.P.P. Licurici apreciază interesul şi sprijinul manifestat de către toate grădiniţele din municipiu şi disponibilitatea de implicare activă a colegelor la implementarea proiectului”, ne-a declarat prof. Chelariu Mihaela.

Lucrările premiate în cadrul concursului vor putea fi vizionate la încheierea proiectului pe site-ul http://gpplicurici.simplesite.com/

ȘTIRI