Sute de conducători auto testați pentru consum de alcool. Fălticenean depistat cu alcoolemia aproape de 1 la mieRural

Sute de conducători auto testați pentru consum de alcool. Fălticenean depistat cu alcoolemia aproape de 1 la mie

       Accesări: 488

Depistarea conducătorilor auto care obișniesc să consume băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan rămâne o prioritate pentru Serviciul Rutier Suceava.

La sfârșitul săptămânii trecute, peste 460 de șoferi au fost opriți în trafic, pe raza județului Suceava, pentru testări cu aparatul etilotest.

Dintre cele 18 infracțiuni constatate, în urma cărora au fost întocmite dosare de cercetare penală, în 9 cazuri a fost vorba despre conducere sub influiența băuturilor alcoolice.

Probleme cu legea, după verificarea cu aparatul etilotest, are și un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La 26.07.2019, un bărbat de 49 de ani din municipiul Fălticeni a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe str. Nicolae Beldiceanu din localitate având o îmbibaţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Polițiștii au aplicat 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 42.480 lei și au reținut 18 permise de conducere, din care 8 pentru alcool, și au retrase 9 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI