Sute de conducători auto sancționați pentru nereguli la regimul rutier. Pe DN2, în Vadu Moldovei, s-a circulat cu 122 km pe orăRural

Sute de conducători auto sancționați pentru nereguli la regimul rutier. Pe DN2, în Vadu Moldovei, s-a circulat cu 122 km pe oră

       Accesări: 344

Peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 92.000 de lei, au fost aplicate la sfârșitul săptămânii trecute de polițiștii suceveni.

Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au acționat pe linia combaterii excesului de viteză pe principalele drumuri naționale care străbat județul și depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

În cadrul acţiunii au fost constatate 4 infracţiuni rutiere, din care 2 pentru alcoolemie. Au fost reţinute 26 permise de conducere, din care 12 pentru viteză, 6 pentru alcool, 8 alte cauze. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare şi 1 set plăcuțe de înmatriculare.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dărmănești, a fost depistat de aparatul radar, în timp ce circula cu autoturismul, pe DN 2, în localitatea Vadu Moldovei, cu viteza de 122 km/h (+62 km/h). Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În Fălticeni, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Maior Ioan, din localitate, având o concentrație alcoolică de 0,21mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI