Suspendari si amenzi pentru Moldova Draguseni dupa ultima etapa din Liga a IV-aSport

Suspendari si amenzi pentru Moldova Draguseni dupa ultima etapa din Liga a IV-a

       Accesări: 109

Echipa de fotbal Moldova Drăguşeni a fost cap de listă la şedinţa de astăzi a Comisiei de disciplină a AJF Suceava. Comisia a avut de analizat evenimentele consemnate la sfârşitul partidei dintre Moldova Drăguşeni şi Bradul Putna, care s-a disputat în etapa a şaptea a Ligii a IV-a, duminică 5 octombrie.

Meciul a fost oprit în minutul 92, după ce brigada de arbitri a acordat gol valabil pentru oaspeţi, la scorul de 1-1, iar gazdele au reclamat fault la portar. În acel moment o parte a spectatorilor au pătruns pe terenul de joc. Doi dintre arbitri au fost agresaţi, evenimente nedorite la care ar fi participat atât spectatori cât şi jucători ai echipei gazdă.

Nota de plată a evenimentelor de duminică este drastică. Clubul a primit o amendă de 400 de lei pentru deficienţe în organizarea partidei iar următoarele trei meciuri de pe teren propriu le va susţine pe stadion neutru. În plus,  jucătorii Andrei Trofin  şi Marius Atănăsoaie au fost amendaţi cu câte 300 de lei şi vor fi suspendaţi câte 6 etape. Nu în cele din urmă, comisia de disciplină a dat victorie cu 3-0 pentru Bradul Putna.

„Fotbalul nu se încheie la Drăguşeni cu acest eveniment nefericit. Dacă am greşit vom plăti şi vom trage învăţămintele cuvenite. Cât avem terenul suspendat vom juca la Forăşti. Acum ne pregătim pentru meciul de duminică, de la Preuteşti, unde vrem să facem o figură frumoasă”, ne-a declarat Vasile Cepoi, primarul de Drăguşeni, un apropiat al echipei de fotbal.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI