Supermarket Simos lansează un nou magazin în Fălticeni: Superoferte, cadouri și promoții la deschidereEconomic

Supermarket Simos lansează un nou magazin în Fălticeni: Superoferte, cadouri și promoții la deschidere

       Accesări: 2938

Dezvoltarea și investițiile din domeniul comerțului continuă să fie pe primul loc. Supermarket Simos își consolidează prezența pe piața locală prin lansarea unui nou magazin în Fălticeni. Acesta va pune accent pe diversificarea produselor de calitate și la prețuri accesibile.

Noul magazin este localizat în cartierul Maior Ioan, în apropiere de Centrul Cultural G.V.Birlic (fosta Casă de Cultură).

Inaugurarea va avea loc pe 1 august 2017, unitatea fiind deschisă începând cu ora 11.

Acesta este cel de-al cincilea magazin Supermarket Simos din Fălticeni și al nouălea din rețea. Prezentă pe piață de 20 de ani, marca locală, deținută de soții Nina și Ovidiu Simos, s-a extins treptat în trei cartiere importante din municipiu, dar și în mediul rural.

„Ne dorim clienți mulțumiți care să beneficieze de prețuri corecte și produse calitative. Inaugurăm al doilea magazin din cartierul Maior Ioan, al cincilea din Fălticeni și al nouălea din rețeaua Supermarket Simos.”, ne-a declarat Nina Simos, unul din acționarii lanțului de magazine. „Am pregătit mai multe oferte, dar și promoții pentru această perioadă. Deschiderea va fi marți, 1 august, la ora 11.”

Noul magazin aduce la rafturi 4.000 de produse alimentare și nealimentare, comercializate la cele mai bune prețuri.

Diversitatea sortimentației și calitatea produselor oferite reprezintă unul din atuurile rețelei Supermarket Simos.

Clienții vor regăsi aici un stand doar cu măsline importate din Grecia și un altul dedicat cărnii și peștelui congelat. Lactatele și băuturile răcoritoare sunt disponibile în cele mai moderne vitrine frigorice.

Ca în toată rețeaua de magazine, în noua unitate standul de legume și fructe va fi alimentat cu produse ale micilor întreprizători din zona Fălticeni.

Supermarket Simos va oferi primilor 100 de clienți cadouri de bun venit.

Investițiile în modernizarea spațiului, dotări și marfă se ridică la 100.000 de euro. La acestea se adaugă cele 6 noi locuri de muncă create, din cele 120 existente. Operatorul economic care patronează rețeaua Supermarket Simos este al treilea cel mai mare angajator privat din Fălticeni.

Noul magazin va fi deschis de luni până vineri între 7 și 21, sâmbătă între 8 -20 și duminică între orele 9 și 20.

Supermarket Simos deține în prezent 9 magazine, dintre care 7 se află în zona Fălticeni.

ȘTIRI