Supermarket Simos își extinde prezența în mediul rural: Următorul magazin se va deschide la BogdăneștiActualitate

Supermarket Simos își extinde prezența în mediul rural: Următorul magazin se va deschide la Bogdănești

       Accesări: 1090

supermarket_simos_14Focus pe clienții de la țară. Supermarket Simos își orientează următoarea investiție în mediul rural unde va lansa al patrulea magazin. Acesta va fi deschis în comuna Bogdănești și va suplini un gol existent în piață.

Costurile pentru construcția clădirii se vor ridica la 2 milioane de lei.

Lucrările de amenajare au demarat în această săptămână și se vor încheia peste 4-5 luni. Pe piața rurală Supermarket Simos activează cu trei magazine în localitățile Borca, Broșteni și Mălini, gândite pe tipicul unităților specifice care satisfac orice nevoie, de la alimente la produse de uz casnic și mărfuri nealimentare.

Comuna Bogdănești a fost aleasă de firma fălticeneană deținută de Nina și Ovidiu Simos pe considerentul că zona are potențial. În urma investiției vor fi create 15 locuri de muncă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Magazinul din Bogdănești va fi al optulea și cel mai mare din rețeaua Supermarket Simos. Acesta se va adresa nu numai localnicilor, ci și persoanelor din comunele vecine Râșca, Boroaia și Vadu Moldovei.

Din punct de vedere financiar, firma care patronează lanțul de magazine Supermarket Simos este pe un curs ascendent.

Cifra de afaceri a crescut de la 13 milioane lei în anul 2009 la 20,5 milioane lei în anul 2013. În aceiași perioadă, profitul net aproape s-a triplat de la 195.500 la 538.200 lei.

Dacă în urmă cu cinci ani Supermarket Simos avea 40 de angajați, astăzi numărul acestora ajunge la 95.

Rudy H.

ȘTIRI