Supermarket Simos deschide cel mai nou magazin la Bogdănești: Superoferte și produse gratuite pentru clienți

Comerțul modern pășește în mediul rural. Lanțul de magazine Supermarket Simos va fi prezent începând de mâine, joi, 17 decembrie, și la Bogdănești. Deschiderea va avea loc la ora 10, clienții fiind întâmpinați cu tarife promoționale la zeci de produse.

Cumpărătorii vor găsi la rafturi atât produse alimentare din zona Fălticeni cât și produse ale unor mărci renumite din țară și străinătate.

Comuna Bogdănești a fost aleasă de firma fălticeneană pe considerentul că zona are potențial.

Acționarul Ovidiu Simos susține că pentru dezvoltarea noului magazin Supermarket Simos s-au alocat 500.000 de euro, obiectivul fiind finalizat după 8 luni de la începerea lucrărilor de construcție. El a ținut să remarce deschiderea autorităților locale și buna colaborare cu acestea, în urma investiției fiind create 15 noi locuri de muncă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Am continuat politica ultimilor ani, de extindere a rețelei de magazine. Era firesc să alegem acest loc deoarece după deschiderea magazinului din Mălini am plănuit să ajungem și la Bogdănești”, ne-a declarat Ovidiu Simos, unul din acționarii Supermarket Simos. ”Criteriul nostru de selecție nu a fost doar cel legat de potențialul zonei. Decizia se leagă de faptul că aici este o înșiruire de localități. Cel mai potrivit lucru pentru noi este ca extinderea să se facă în zona rurală unde concurența magazinelor mari este inexistentă. Nu poți lupta cu aceste magazine mari decât dacă ai o rețea cât mai mare. Noi vrem să atragem acel segment al populației de la țară care obișnuia să vină la oraș pentru cumpărături.”

Noul magazin din Bogdănești este al optulea și cel mai mare din rețeaua Supermarket Simos.

Pe 700 metri pătrați sunt expuse câteva mii de produse alimentare și nealimentare cu o bogată sortimenație. Acesta se va adresa nu numai localnicilor, ci și persoanelor din satele apropiate: Râșca, Boroaia, Fântâna Mare, Slătioara și Vadu Moldovei.

Clienții vor avea pentru mai multe zile produse la prețuri speciale și zeci de produse oferite gratuit de reprezentanții unor mărci renumite de produse alimentare și nealimentare.

”Vor fi oferite mai multe produse gratis, din partea firmelor cu care noi colaborăm.”, spune omul de afaceri fălticenean. ”Avem și o mașină de spălat la tombolă pentru cei care cumpără detergenți. Există un stoc de produse pentru clienții noștri și pe care le vom oferi timp de mai multe zile sub forma unui cadou de bun venit.”

Lanțul de magazine Supermarket Simos este deținut de soții Nina și Ovidiu Simos. Activitățile în domeniul comerțului cu amănuntul le-au început în anul 1997 când au deschis primul magazin în Fălticeni.

Cei doi oameni de afaceri activează de câțiva ani și pe segmentul distribuției de produse alimentare.

Rețeaua Supermarket Simos este patronată de firma Simos Com care înregistra anul trecut un venit de peste 25 milioane de lei și un profitul net de 760.000 de lei.

ȘTIRI