Supermarket Simos aniversează 20 de ani de activitateLocal

Supermarket Simos aniversează 20 de ani de activitate

       Accesări: 6928

Luna iunie este una specială pentru doi oameni de afaceri din Fălticeni. Ei au creat la jumătatea anilor 90 una dintre cele mai apreciate și puternice mărci locale. Lansată într-o perioadă în care economia românească era pe un curs ascendent, Supermarket Simos și-a propus încă de la început să promoveze comerțul cu amănuntul la standarde moderne.

Au trecut 20 de ani de la deschiderea primului magazin, iar proprietarii lanțului de magazine au ținut să celebreze momentul împreună cu angajații și familiile lor.

Peste 200 de persoane au fost invitate să participe la evenimentul jubiliar ce s-a desfășurat sâmbăta trecută la somptuosul restaurant Classic.

După prezentarea istoriei lanțului de magazine și dezvoltării acestuia, au urmat discursurilor celor doi oameni de afaceri care au mulțumit părinților pentru sprijin, dar și angajaților pentru munca depusă în cei 20 de ani.

Atmosfera de bucurie și districția au fost asortate cu o tombolă cu premii în care s-au acordat trei produse electronice și electrocasnice, tombolă la care au participat toți angajații Supermarket Simos.

Când petrecerea era în toi, oaspeții au fost invitați să guste din tortul aniversar. Înainte de aceasta, angajații au pregătit o surpriză proprietarilor lanțului de magazine, un superb foc de artificii la miezul nopții.

Pe 15 iunie 1997 se lansa la Fălticeni primul magazin Supermarket Simos, nume care peste ani avea să fie sinonim cu succesul. Totul a pornit de un simplu magazin deschis pe strada Ana Ipătescu, atunci când firma avea doar șase angajați.

Pas cu pas rețeaua s-a extins cu noi magazine în Fălticeni, în mediul rural, în zona de munte, la Broșteni și Borca, dar și în zona Fălticeni, în comunele Bogdănești și Mălini.

Luna aceasta va fi lansat în cartierul Maior Ioan al doilea și cel mai nou magazin din rețeaua Supermarket Simos.

Controlat de soții Nina și Ovidiu Simos, lanțul Supermarket Simos se află în portofoliul operatorului economic Simos Com care mai deține mărcile Simos Grill și Simos Distribuition.

Cu peste 120 de angajați la activ, firma este al patrulea cel mai mare angajator privat din Fălticeni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI