Supermarket Simos ajunge la 10 magazine.  500.000 de euro pentru cea mai nouă investiție de la BorcaEconomic

Supermarket Simos ajunge la 10 magazine. 500.000 de euro pentru cea mai nouă investiție de la Borca

       Accesări: 5444

Succes pe linie pentru un operator economic local. Rețeaua Supermarket Simos s-a extins la 10 magazine, cea mai nouă unitate fiind deschisă vineri, 14 decembrie, în localitatea Borca din județul Neamț. Antreprenorii Nina și Ovidiu Simos au urmărit să își consolideze, astfel, prezența în mediul rural unde au alte două magazine, ambele în zona Fălticeni.

Noua unitate este construită după conceptul și principiile comerțului civilizat și modern, care stau la baza ultimelor magazine ale firmei.

Clienții au la dispoziție o varietate de produse alimentare și nealimentare, spații generoase pentru raioanele de legume, fructe, pește și lactate.

Supermarket Simos Borca aduce la rafturi peste 5.000 de produse la cele mai bune prețuri, mărfuri ale unor mărci renumite autohtone, cât și străine.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Deschis în preajma sărbătorilor, magazinul își întâmpină clienții cu tarife accesibile și oferte atractive.

Investițiile alocate se cifrează la 500.000 de euro. Suma include atât fondurile alocate pentru dezvoltarea și amenjarea magazinului, cât și partea de aprovizionare cu marfă.

În ciuda concurenței puternice din sectorul comerțului cu amănuntul, dominat de nume mari precum Lidl, Kaufland, Carrefour, antreprenorii Nina și Ovidiu Simos reușesc să țină steagul sus, înregistrând an după an profit și cifră de afaceri tot mai mari.

În anul 2005, cifra de afaceri se ridica la 4,3 milioane de lei, pentru ca în 2017 să ajungă la 45,6 milioane de lei.

Din anul 2016, Simos Com, firma care deține rețeaua Supermarket Simos, a trecut la un profit net de șapte cifre. Acum doi ani, operatorul economic din Fălticeni încheia la 31 decembrie cu un profit net de 1,5 milioane de lei, iar anul trecut cu 2,1 milioane de lei.

Operatorul economic care patronează rețeaua Supermarket Simos este al treilea cel mai mare angajator privat din Fălticeni. Personalul numără în prezent 175 de angajați.

Prezentă pe piață de 21 de ani, marca locală s-a extins treptat în trei cartiere importante din municipiu, dar și în mediul rural, la Mălini, Bogdănești și, mai nou, la Borca.

ȘTIRI