Sucevenii devin la Fălticeni campioni naționali la navomodele de curseLocal

Sucevenii devin la Fălticeni campioni naționali la navomodele de curse

       Accesări: 95

Gong final pentru competiția dedicată bărcilor de curse radiocomandate. Campionatul Național de Navomodele de Curse, ediția 2014, găzduit pentru prima oară la Fălticeni, s-a încheiat. După două zile de concurs pe iazul Șomuz, astăzi s-au acordat premiile și tricourile de campion național.

CSTA (Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative) Suceava s-a numărat printre favoriții întrecerii, confirmând prin rezultatele obținute.

Echipa suceveană este noua campioană națională la categoria FSR-E și vicecampioană la clasele Mono1 și Mono 2. De asemenea, titlul de campion național, la individual, la secțiunea juniori, a fost câștigat de suceveanul Adrian Catană.

”Concursul s-a desfășurat în condiții foarte bune, asta pentru că și autoritățile locale ne-au oferit sprijinul necesar. Vremea a ținut cu noi, iar iazul Șomuz s-a dovedit locul perfect pentru derularea ostilităților, fiind apreciat de toți participanții. Rezultatul obținut de clubul nostru, consider că este bun, deci nu foarte bun. Am avut așteptări mult mai mari ținând cont de performanțele obținute în anii anteriori”, ne-a declarat Sorin Catană, promotor și organizator la competiției.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Au participat șase cluburi de top din București, Craiova, Galați, Medgidia și Suceava. Premiile s-au acordat la toate cele cinci clase de navomodele, cât și pe categorii de vârstă, juniori și respectiv seniori.

Câștigătorii au primit medalii, cupe, dar și cataloage de specialitate cu ambarcațiuni în miniatură.

Desfășurat între 29 și 30 august, Campionatul Național de Navomodele de Curse a fost organizat de CSTA (Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative) Suceava și Federația Română de Modelism, în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni.

”Acesta a fost primul campionat național organizat de CSTA Suceava. Mă bucur că am reușit să-l facem la Fălticeni, în orașul meu natal. Mulțumesc autorității municipale și primarului Cătălin Coman pentru sprijin, iar Federației pentru că ne-a dat ocazia de a fi, în premieră, în postura de organizatori. Sunt șanse foarte mari, ca anul viitor, Campionatul Național de Navomodele de Curse să aibă loc tot la Fălticeni.”, ne-a spus Ioan Mihai, directorul CSTA Suceava.

ȘTIRI