Suceveni reținuți în zona Bacăului pentru contrabandă. Polițiștii au găsit în mașina lor peste 295.000 de țigareteActualitate

Suceveni reținuți în zona Bacăului pentru contrabandă. Polițiștii au găsit în mașina lor peste 295.000 de țigarete

Poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 295.200 de ţigarete de contrabandă, de la doi bărbaţi din judeţul Suceava, depistaţi în trafic.

Joi, 21 februarie 2019, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control, în localitatea Letea Veche, o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din judeţul Suceava. Acesta era însoţit de un tânăr, în vârstă de 25 de ani.

În urma controlului autoutilitarei, polițiștii au descoperit în interior ţigaretele, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Cele 14.760 de pachete de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbaţii în cauză au fost reținuţi de polițiști pru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului, cu propuneri legale.

Totodată, poliţiştii au indisponibilizat autoutilitara folosită la transportul țigaretelor.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Facebook Comments

ȘTIRI