Suceveanul Mihai Nemaciuc câștigă Turneul Amatur la tenis de masă organizat la FălticeniSport

Suceveanul Mihai Nemaciuc câștigă Turneul Amatur la tenis de masă organizat la Fălticeni

       Accesări: 236

 

Sporturile ocupă un loc important în calendarul evenimentului ”Zilele Municipiului Fălticeni”. Pe lângă tenis de câmp și fotbal, iubitorii tenisului de masă au avut ocazia de a se reîntâlni în cadrul Turneului Amatur. Desfășurată sâmbăta trecută, ediția din acest an s-a derulat timp de 14 ore și s-a bucurat de prezența unui număr record de participanți.

Aproximativ 120 de sportivi din județele Suceava, Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și din municipiul București au luat parte la Turneul Amatur de la Fălticeni.

Competiția s-a desfășurat pe trei secțiuni: amatori, avansați și profesioniști. Meciurile, ce au avut loc în sălile de sport ale Colegiilor ”Nicu Gane” și ”Mihai Băcescu”, s-au jucat după regula cel mai bun din trei seturi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La grupa ”Începători” concursul a fost câștigat de Iulian Vizitiu din Preutești. Pe locul doi s-a clasat Dan Ujeniuc din Suceava, locul trei i-a revenit lui Dionisie Blanariu din Băișești, iar pe locul patru s-a clasat Mihai Bălăița din Bacău.

Secțiunea jucătorilor ”Avansați” a fost dominată de suceveni. Locul întâi i-a revenit lui Marius Volostiuc (Suceava), urmat în clasament de Ion Macari (Iași), Emanuel Cocinschi (Vatra Dornei) și Ionuț Văculișteanu (Suceava).

Cele mai interesante meciuri s-au desfășurat la categoria ”Profesioniști”.

Doi jucători din Fălticeni, sportivii Marius Moșneagu și Andrei Alexiu au ocupat locurile 3 și respectiv 4 la competiției de top din cadrul Turneului Amatur.

Finala s-a disputat între suceveanul Mihai Nemaciuc (foto stânga) și botoșănenanul Alexandru Aga (foto dreapta).

Presărat cu numeroase faze spectaculoase, meciul pentru primul loc a fost câștigat de sportivul legitimat la clubul fălticenean ACS Șomuz. Tânărul de numai 14 ani, din Suceava, și-a învins adversarul cu 3-1 la seturi, unul din cei mai buni jucători ai turneului de tenis de masă.

ȘTIRI