Suceava a câștigat Turneul final “Fotbal și Feminitate” la categoria sub 14 aniSport

Suceava a câștigat Turneul final “Fotbal și Feminitate” la categoria sub 14 ani

       Accesări: 263

Sâmbătă și duminică, 19-20 noiembrie 2016, terenul sintetic al USV a găzduit a patra ediție a turneului final “Fotbal și Feminitate”,  proiect pentru dezvoltarea  fotbalului feminin.

Proiectul este implementat la nivel național de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Asociațiilor Județene de Fotbal.

Pentru Suceava a fost al doilea an consecutiv când a organizat turneul final, cu participarea a 16 echipe (la categoriile de vârstă U12 și U14) din județele: Argeș, Bistrița-Năsăud, Covasna, Iași, Maramureș, Mehedinți, Alba, Caraș-Severin, Teleorman, Suceava și municipiul București.

Nucleul jucătoarelor care au reprezentat județul Suceava este format din fetele care se pregătesc pentru competițiile în care este angrenată Armonia Fălticeni. Alături de sportive s-au aflat antrenorii Marcel Irimie, Ciprian Botcovschi și Nicu Pătrăucean.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent duminică la Suceava, alături de directorul Departamentului de Dezvoltare, Ciprian Paraschiv.

La Under 14, selecționata Sucevei a câștigat al doilea titlu național consecutiv. În finală, Suceava a învins cu 2-0 selecționata Bucureștiului.

La Under 12, Suceava a închiat pe locul 4. În finala mică sucevencele au pierdut medalia de bronz în fața Iașiului, la lovituri de departajare.

 “Sunt mulțumit de evoluția fetelor și le mulțumesc personal pentru efortul făcut pentru a ajunge la acest nivel. Pentru noi toți, antrenori și jucătoare, este o mulțumire sufletească, dincolo de ceea ce ține de ierarhii și merite. Este momentul să ne bucurăm, dar mai important este să vedem ce putem face pentru ca aceste talente să nu se piardă”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

 

Under 12: Finala mică

Suceava – Iași 0-0 (2-3 lovituri departajare)

Suceava: Roșu Delia, Lazăr Andreea, Boliacu Denisa, Bejenaru Anda, Loghin Bianca, Cajvan Ana, Leonte Alesia, Pătrăucean Maria, Daneliuc Lenuța.

 

Under 14: Finala

Suceava – București 2-0

Au marcat: Daneliuc Camelia și Tatiana Hasna

Suceava: Roșu Cătălina, Holtzhauser Mihaela, Casian Loredana, Pintilie Anisia, Cotos Marinela, Hasna Tatiana, Pătrăucean Ioana, Pohoață Ana, Ailenei Tatiana, Daneliuc Camelia, Lazăr Nicoleta.

suceava_fotbal_feminitate

ȘTIRI