Succes fălticenean în „Cupa Kober” la tenis de câmpSport

Succes fălticenean în „Cupa Kober” la tenis de câmp

       Accesări: 163

Fălticeneanul Vasile Filip, în vârstă de 12 ani, a câştigat astăzi Turneul KOBER, categoria 12 ani, turneu aflat în calendarul competiţional intern al Federaţiei Române de Tenis (FRT) organizat la Piatra Neamţ de clubul sportiv Condor.

Pentru Vasile Filip este al doilea succes consecutiv în competiţiile oficiale organizate de FRT, după ce în urmă cu o săptămână s-a clasat pe primul loc şi la Turneul INTERCONTI de la Suceava. Efortul pentru participarea la turneul de la Piatra Neamţ a fost pe măsură, copilul fiind nevoit să parcurgă trei zile la rând traseul Fălticeni – Piatra Neamţ.

Sâmbătă, în sferturile de finală, Vasile Filip a trecut cu 6-2 / 6-4 de Ştefan Ungureanu (Condor P. Neamţ). Duminică, în semifinale, fălticeneanul s-a impus cu 6-2 / 6-2 în faţa lui George Grumăzescu (Atletic Roman). Astăzi, în finală, Vasile l-a învins pe Vlad Andrieş (Condor P. Neamţ) cu 6-1 / 7-5.

După cum v-am informat într-un articol recent, Vasile Filip este unul dintre cei mai talentaţi copii, practicanţi ai tenisului de câmp, din Fălticeni. El se pregăteşte acasă cu instructorul Marcel Dascălu (cel care are grijă de pregătirea a peste 30 de copii). Pentru că secţia de tenis de câmp a ACS Nada Florilor nu este încă afiliată la FRT, Vasile Filip concurează în competiţiile oficiale ca sportiv legitimat la CS Select Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La sfârşitul acestei săptămâni Vasile va participa la un turneu care va fi organizat la Iaşi.

Pe data de 24 august 2014, alţi doi copii talentaţi din Fălticeni – Guşă Sara şi Evelina Tănase – vor participa la un turneu organizat la Dorohoi în cadrul circuitului „Tenis 10 FRT”.

ȘTIRI