Subcomisarul Vasile Grădinaru rămâne la conducerea Poliției Municipiului Fălticeni pentru încă șase luniActualitate

Subcomisarul Vasile Grădinaru rămâne la conducerea Poliției Municipiului Fălticeni pentru încă șase luni

       Accesări: 3448

Reconfirmare la vârf. Vasile Grădinaru păstrează cea mai importantă funcție din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, după ce conducerea IPJ Suceava a hotărât să-i acorde un nou „mandat” până când postul va fi scos la concurs.

Subcomisarul de 43 de ani a primit ieri, 14 martie, a treia împuternicere la comanda unității.

Decizia este valabilă pentru următoarele șase luni.

Postul de conducere a rămas liber, după ce fostul șef al unității de poliție, comisarul șef Adrian Chițescu a preluat, tot prin împuternicire, conducerea SIC (Serviciului Investigații Criminale) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Subcomisarul Vasile Grădinaru (43 ani) susține că obiectivele pentru următoarele șase luni rămân aceleași ca și până acum.

Șeful Poliției Municipale Fălticeni și-a propus reducerea infracționalității, accidentelor rutiere, dar și a violențelor.

Cu 23 de ani de carieră în domeniu, el va fi sprijinit la conducere de către comisarul șef Dumitru Monor, care ocupă în continuare funcția de adjunct al șefului poliției, după ce în august 2015 fusese împuternicit la comanda aceleași instituției pentru patru luni.

Originar din comuna Preutești, subcomisarul Vasile Grădinaru a intrat la comanda unității de poliție pe 14 martie 2018.

Absolvent al Școlii de Subofițeri Slatina, el și-a început cariera de polițist în 1996 ca ajutor șef de post la Poliția Liteni. Patru ani mai târziu va deservi Biroul Poliției Rurale din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

În anul 2007 își încheie studiile la Academia de Poliție.

Până la primirea funcției de conducere, Vasile Grădinaru trece prin aproape toate serviciile operative ale unității din Fălticeni, cu excepția Biroului Investigații Criminale și cel Rutier.

ȘTIRI