Mai multe străzi din municipiul Fălticeni au fost inundate după câteva minute de ploaie torențialăLocal

Mai multe străzi din municipiul Fălticeni au fost inundate după câteva minute de ploaie torențială

       Accesări: 125

Vara acestui an se dovedește bogată în precipitații. Chiar dacă meteorologii anunțau un an secetos, lucrurile stau exact invers. Ploile abundente sunt tot mai dese, unele dintre acestea provocând pabuge atât în Fălticeni cât și în zona Fălticeni.

Azi după-amiază, în jurul orei 16, apele pluviale au inundat carosabilul mai multor artere și drumuri publice din municipiu.

Ploaia torențială a splălat drumurile balastate ducând pietrișul și resturile vegetale pe șoselele principale.

Șuvoaie de apă au venit de pe străzile Ion Creangă, Maior Ioan spre Ana Ipătescu, respectiv Mihail Sadoveanu, Ion Dragoslav și Ștefan cel Mare spre strada 1 Mai.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cantități însemnate de apă s-au adunat și pe străzile Republicii și Sucevei, la ieșirea din municipiu, după pod. Autoturismele au fost nevoite să circule cu viteză redusă din cauza acumulării de apă pluvială.

Rețeaua de canalizare nu a făcut făcut față la volumul de apă meteorică.

În timpul ploilor, în unele zone din oraș, apa acoperise nu doar carosabilul ci și trotuarul.

Este cazul Bulevardului 2 Grăniceri unde s-au adunat apele venite de pe străzile Nicolae Beldiceanu și Revoluției. Între biserica Sfântul Ilie și intersecția cu strada Dogari, pe ambele sensuri de circulație, apa pluvială trecuse de bordură. Situație similară și pe 13 Decembrie, de la interesecția cu drumul pentru traficul greu spre Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” și până aproape de zona magazinelor de la intersecția cu strada Stadion Sportiv.

Aproape ca de fiecare dată, ploaia torențială a semănat pagube. Primarul Cătălin Coman a confirmat pentru cotidianul Cronica de Fălticeni faptul că vremea a produs stricăciuni în mai multe zone din municipiu.

Compartimentele de specialitate din cadrul administrației locale evaluează daunele după căderea ploii torențiale de astăzi.

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI