Strada Nicolae Bălcescu va fi complet modernizatăLocal

Strada Nicolae Bălcescu va fi complet modernizată

       Accesări: 241

Se modernizează. Cârpită ani la rând și plină de gropi, strada Nicolae Bălcescu intră într-un proces de reamenajare totală. Anul trecut aici s-a intervenit pentru înlocuirea rețelei de apă și canalizare, autoritățile locale anunțând la vremea respectivă că în 2015 se va turna un nou covor asfaltic.

Lucrările efectuate de firma locală Elbi au demarat astăzi și se vor încheia cel mai târziu în luna mai. În tot acest timp, pe tronsonul amenajat, circulația se va desfășura pe o singură bandă.

Strada Nicolae Bălcescu va fi asfaltată după 1 aprilie, doar dacă vor permite vremea și temperatura exterioară. Modernizările se fac cu bani de la bugetul local. Municipalitatea vrea să profite de faptul că strada Sucevei va fi și ea complet refăcută, în dreptul Ocolului Silvic urmând să fie amplasat un nou sens giratoriu.

În altă ordine de idei, strada Nicolae Bălcescu va fi primul drum din Fălticeni mărginit de două sensuri giratorii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Autoritățile locale au lăsat să se înțeleagă faptul că, după încheierea lucrărilor de reabilitare, aici se va circula ca în palmă. Modernizarea va consta în turnarea unui nou strat de asfalt atât pe carosabil cât și pe trotuar, iar bordurile vor fi înlocuite.

Primarul Cătălin Coman susține că anul acesta 10 kilometri de drum vor fi asfaltați.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/lucrari-de-modernizare-pe-strada-nicolae-balcescu/”]

ȘTIRI