Strada Nicolae Bălcescu primește un nou covor asfalticActualitate

Strada Nicolae Bălcescu primește un nou covor asfaltic

       Accesări: 83

asfaltareSe modernizează. După ce ani la rând a fost plombată, strada Nicolae Bălcescu primește un nou covor asfaltic. Lucrările de producere și turnare sunt realizate de firma locală Elbi.

Acestea au demarat în această dimineață și se vor încheia peste câteva zile. Strada a fost lărgită prin ajustarea trotuarelor și a scuarului, culoarul rutier oferind mai mult spațiu atât pentru circulația autovehiculelor, cât și pentru parcările laterale.

Primul strat de asfalt s-a turnat pe banda întâi, pe sensul de mers spre Piața Mihail Sadoveanu, mâine fiind programată turnarea unui nou covor asfalt pe banda doi.

Lucrările se desfășoară prin contractul multianual semnat de Primăria Municipiului Fălticeni și firma locală Elbi SA. Potrivit inginerului Constantin Gavril, acționarul majoritar la Elbi, asfaltul are o garanție de doi ani de zile.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ultima asfaltare pe Strada Nicolae Bălcescu s-a făcut în urmă cu mai bine de 20 de ani. Autoritățile locale anunță că în programul asfaltărilor sunt prinse și alte străzi, inclusiv cele pe care s-au intervenit cu lucrări de extindere pentru apă și canalizare, după ce firma 3T Construct le va preda către Primărie.

Rudy H.

ȘTIRI