Strada 2 Grăniceri scapă de cocoașele produse de traficul greuLocal

Strada 2 Grăniceri scapă de cocoașele produse de traficul greu

       Accesări: 1015

Se lucrează la infrastructura rutieră din municipiu. Chiar dacă mâine începe campania de asfaltare la Fălticeni, astăzi angajații operatorului local ELBI au fost prezenți pe Bulevardul 2 Grăniceri pentru decopertatea unui sector din carosabil. Din acest motiv traficul rutier s-a desfășurat pe un singur culoar, circulația fiind dirijată de polițiștii locali.

Lucrătorii au îndepărtat denivelările produse pe sens, între cele două benzi de circulație, de vehiculele de tonaj. Suprafețele denivelate au fost decopertate astfel încât carosabilul să fie la același nivel.

S-a lucrat câteva ore bune, însă aglomerația din trafic nu le-a priit deloc unor șoferi care s-au pus pe claxonat și înjurat.

Municipalitatea spune că nu intenționează să asfalteze Bulevardul 2 Grăniceri, deoarece aici urmează să aibă loc lucrări în subteran. Strada, reabilitată cu un strat de uzură în anul 2014, va fi modernizată în zona carosabilului după ce vor fi introduse noile conducte pentru apă și canalizare, prevăzute pe un nou proiect cu fonduri europene.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

O măsură identică de ajustare la nivelul sectorului rutier s-a luat în februarie pe strada Dogari, varianta de trafic greu, însă lucrătorii firmei ELBI au decopertat anumite secțiuni de drum după care le-au acoperit cu asfalt rece.

ȘTIRI